Άμμος - ουζερί ψαροταβέρνα στη Νάξο. - Φωτογραφίες

ΑΜΜΟΣ - ΟΥΖΕΡΙ ΝΑΞΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑΞΟΣ - SEAFOOD AND MORE

Διεύθυνση - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Διεύθυνση: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ Τ.Κ. - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Τ.Κ.: 84300
Περιοχή - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Περιοχή: Νάξος Κατηγορία - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Κατηγορία: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Τηλέφωνο: 2285024443,2285022178 Fax - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Fax: 2285024443
Κινητό - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Κινητό: 6978334006, 6948459136 E-mail - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Υπεύθυνος: ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΝΙΚΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Η λαμπερή πόλη της Μικράς Ασίας, γνωστή ως Παρίσι της Ανατολής, φιλόξενο λιμάνι πολιτισμών, κέντρο εμπορίου και τεχνών αλλά και τρόπου ζωής, είναι σήμερα μια μνήμη. Μνήμη που αγγίζουμε από παλιές φωτογραφίες και αφηγήσεις από καιρό σε καιρό. Η καθημερινή κληρονομιά που μας άφησε όμως, είναι η μαγειρική της. Συνταγές που εμπλούτισαν τις πατροπαράδοτες Ελληνικές.  Το εστιατόριο - Μεζεδοπωλείο ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ, βρίσκεται στην παραλία μπροστά στην θάλασσα, κάτω από το Κάστρο, διακοσμημένο με θα...
Επισκέπτες: 11634

ΑΜΜΟΣ - ΟΥΖΕΡΙ ΝΑΞΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑΞΟΣ - SEAFOOD AND MORE

ΑΜΜΟΣ - ΟΥΖΕΡΙ ΝΑΞΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΑΞΟΣ - SEAFOOD AND MORE

Η λαμπερή πόλη της Μικράς Ασίας, γνωστή ως Παρίσι της Ανατολής, φιλόξενο λιμάνι πολιτισμών, κέντρο εμπορίου και τεχνών αλλά και τρόπου ζωής, είναι σήμερα μια μνήμη. Μνήμη που αγγίζουμε από παλιές φωτογραφίες και αφηγήσεις από καιρό σε καιρό. Η καθημερινή κληρονομιά που μας άφησε όμως, είναι η μαγειρική της. Συνταγές που εμπλούτισαν τις πατροπαράδοτες Ελληνικές. 

Το εστιατόριο - Μεζεδοπωλείο ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ, βρίσκεται στην παραλία μπροστά στην θάλασσα, κάτω από το Κάστρο, διακοσμημένο με θαλασσινό αιγαιοπελαγίτικο καλοκαιρινό Ντεκόρ, συνδυάζει το άρωμα της θάλασσας με την γεύση των εδεσμάτων από παλιές συνταγές, της γιαγιάς, από την Σμύρνη, εκτελεσμένες από τον ΣΕΦ Λευτέρη. 
 
Οι μεζέδες από φρέσκα θαλασσινά αλλά και ντόπια κρέατα θα σας γοητεύσουν. Δοκιμάστε λαζάνια με θαλασσινά, καλαμάρι γεμιστό με πιπεριά, μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα και σκορδαλιά, ψαρονέφρι με γραβιέρα Νάξου, κοτόπουλο πάπρικα, κεμπάπ, κεφτεδάκια σμυρνέϊκα και άλλα παραδοσιακά Ναξιώτικα φαγητά που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους με συντροφιά ένα καλό Ναξιώτικο κρασί, απολαύστε το φαγητό σας καθισμένοι μπροστά στην θάλασσα με θέα το λιμάνι της Νάξου και το απέραντο γαλάζιο.
 
Παράλληλα λειτουργεί και η ταβέρνα "ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ", τηλ. 2285022178
Η ιστορία του Λαδόχαρτου ξεκινά πριν από 38 χρόνια, με το όνομα Απόλαυση, όπου στα λιγοστά του τραπέζια, φιλοξενεί προσωπικότητες και γράφει ιστορία στα γαστρονομικά δρώμενα. 
 
Η γιαγιά των σημερινών ιδιοκτητών, μαγείρευε καθημερινά ελληνικά φαγητά και έψηνε ντόπια κρέατα και θαλασσινά, έξω στην αυλή του σημερινού μαγαζιού. Σήμερα ΤΟ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ είναι ένα κομψό εστιατόριο, άνετο, με προσεγμένο φωτισμό και κλιματισμό, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα απολαυστικό, γευστικότατο γεύμα από ποικιλίες ντόπιων κρεάτων και εδεσμάτων. 
 
Έχει γίνει το πιο περιζήτητο στέκι της Νάξου, σας μεταφέρει στη δεκαετία το 1950, σε μια διακοσμημένη ατμόσφαιρα παλαιού παντοπωλείου, όπου μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς μεζέδες και νόστιμες λιχουδιές, με υπέροχες γεύσεις από φρέσκα ντόπια κρέατα, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, μπροστά από το γραφικό λιμάνι τις Νάξου, με τα κότερα και το απέραντο γαλάζιο. 
 
Τα φρέσκα εδέσματα από μεγάλη ποικιλία Ναξιώτικων κρεατικών της καλλίτερης ποιότητας, με το φημισμένο Ναξιώτικο κρασί σας εγγυώνται ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της γεύσης